Annonse


Gratis – og uleselig telefonkatalog

Etter vel to års arbeid skulle tjenesten bli tilgjengelig for publikum. Før klokka 09.00 onsdag hadde tusen personer registrert seg. Men for mange var det umulig å komme gjennom til tjenesten. Etter hvert førte stor trafikk til fullstendig stopp.Situasjonen ble ikke bedre verken torsdag eller fredag, og det gjorde det ikke enklere at ingen i Telenor helt visste hva som har gått galt.

Denne meldingen lå på tjenestens side torsdag ved arbeidstidens slutt:
VI BEKLAGER!

Akkurat nå har vi dessverre tekniske problemer.

Telefonkatalogen.no vil derfor en tid være ustabil.

Annonse
Brukere som ikke har lykkes i å fullføre registreringen, oppfordres til å prøve igjen senere da vi forventer at tjenesten vil være stabil i løpet av kort tid.

– Dette er forferdelig trist – det ligger mye arbeid bak tjenesten, sier Elin Tohje i Telenor Media. – Flere teknikere jobber hardt for å få tjenesten på beina. Vi vet ennå ikke hvor feilen ligger, eller når telefonkatalogen kan være tilgjengelig for registrering og bruk.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse