Annonse


S40 kommer i januar

Med dette blir S40 den raskeste telefonen på markedet til nå (Nokia 6210 bruker 4 tidsluker totalt).

Med 4 tidsluker inn og to ut kan du laste ned data med samme hastighet som på et standard 56k modem. Dette tilsvarer den raskeste hastigheten du får på analoge linjer i dag.

S40 ble utviklet av Bosh, og designmessig er det litt av et smykke. Kroppen er slank, antennen er innbygget og chassiet er en vakker kombinasjon av galvanisert sølv og delvis transparent kongeblå plast.

S40 har en skjerm med flere gråtoner og overraskende god kontrast. Menyen har flere animerte ikoner, og det er lett å finne frem til de ulike funksjonene. S40 får også en fetter med flipplokk (S42), men denne telefonen er tiltenkt det asiatiske markedet og vil ikke dukke opp her hos oss.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse