Annonse


Nettet for unge

Tross nedslående tall er de eldre likevel overveldende positive til å lære, viser undersøkelsen fra konsulentfirmaet KMPG. Eldre briter som benytter nettet opplyser at de synes det spesielt er nyttig for å holde kontakten med venner og familie, melder Reuters.

Tilsvarende undersøkelser fra Skandinavia viser at nordiske sølvsurfere vegrer mindre for nettet enn britene. En svensk studie fra i sommer viste at nettbrukere i aldersgruppen 50-79 økte klart mest. Fra april til mai ble det tolv prosent flere gråhårede surfere.

I april brukte 27,6 prosent av svensker i aldersgruppen 50-79 nettet fast. I mai økte andelen til 30,9 – en vekst på tolv prosent, viser studien fra MMXI Nordic.

I oktober var 11 prosent av nordmenn over 60 år på nettet, viser siste måling fra Norsk Gallup.

(Origo)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse