Hackerskalle

Annonse


Microsoft skremmer piratspirer

HackerskalleGjennom filmen “Hva kan man kopiere?” vil Microsoft lære opp ungdom om hva slags programvare som kan kopieres. Filmen skal motarbeide piratkopiering blant ungdommer.- Det tar bare et døgn før et nytt program er ute på nettet og kan lastes ned ulovlig. Vi kan aldri løse dette teknisk, men forsøker i steden å få folk til å tenke annerledes, sier Magnus Ahlberg i Microsoft Sverige.

Filmen skal vises svenske skoleelever neste år.

– Det gjelder å tidlig få ungdom til å endre innstilling. Dagens skoleelever er morgendagens bedriftsmedarbeidere, sier Ahlberg.

Microsoft ønsker å skape det de kaller en “non hacking generation” og gjør sitt ytterste for å heve moralen blant svensk ungdom. Microsoft er skråsikre på kampanjen og mener den er nødvendig for at Sverige skal fremstå som en IT-nasjon. Hvem vil vel lage programmer hvis de stjeles, spør programvaregiganten.

(Origo)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse