Annonse


Mobiltelefon med Windows!

Man kan vel trygt si at sammensmeltingen mellom lommemaskiner og mobiltelefoner nå er et faktum. Nokias 9110i og Ericsson R380 har vi allerede tilgang på, og en haug med andre produsenter vil lansere PDAfoner i nærmeste fremtid: Motorola kommer med Accompli 008 og Accompli 009, og mange PDA-er kan nå oppgraderes til å få telefonfunksjonalitet.

Sagem WA 3050 er en dualband GSM mobiltelefon, men er samtidig også en Pocket PC, på samme måte som Compaq iPAQ eller Cassiopeia EM-500. Det betyr at den har stor trykkfølsom skjerm, og benytter seg av Microsoft Windows CE som operativsystem.

Alltid på

WA 3050 støtter også den nye mobilteknologien GPRS (General Packet Radio Service), som vi har blitt lovet i Norge til neste år. GPRS gjør at du alltid er oppkoblet til Internett, og slipper å ringe opp og opprette en forbindelse når du vil surfe på web eller bruke wapleseren.

I tillegg kommer Pocket PC-telefonen med lommeversjoner av Microsoft Outlook, Word, og Excel. Med Windows Media Player kan du for eksempel spille MP3-filer.

Sagem har ikke opplyst om detaljspesifikasjonene på WA 3050 enda, men den skal veie 198 g, og sannsynligvis leveres med 16 MB RAM. Pris og lanseringsdato er foreløpig ukjent.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse