Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Hverdag for Everyday

Everyday halverer staben. SOL-rivalen nedprioriterer nyheter og satser på event-konsepter.

– Vi må krympe kostnadene, sier MTGs Everyday-ansvarlig Anders Nilsson til nettavisen Vision. På mandagens styremøte besluttet ledelsen oppsigelse av 15 blant 30 ansatte i Modern Time Groups’ (MTG) Everyday.

Everyday har skaffet seg mye trafikk på nettfilialen til virklighetsTV-programmet «Baren», både i Norge og Sverige. Nettsidene utgjør et viktig satsingsområdet også fremover.

– Den erfaringen vi fikk gjennom «Baren» gjør at vi endrer retning. Vi skal heretter satse på innhold som publikum liker. «Baren» er noe folk har satt større pris på enn noe annet, sier Anders Nilsson.

– Nyheter er ikke det som lokker brukere til vår portal.

(Origo)