Ericsson future 2

Annonse


Sony løsningen for Ericsson?

Ericsson future 2Ericssons konsernsjef Kurt Hellstöm kommer med en halvhjertet innrømmelse:
– Selvfølgelig prater vi med andre. Men alle prater jo med alle, akkurat nå.

– Europeiske telekomanalytikere regner med at Ericssons store tap på området mobiltelefoner kommer til å forsvinne neste år. Mest trolig er et samarbeide med japanske Sony, heter det i en telegram fra det svenske nyhetsbyrået TT.

Nettavisen Vision spekulere i at Ericsson vil samarbeide med Sony. En viktig grunn kan bli at det selskapet som vil bygge tredje generasjons mobilnett, også bør produsere egne telefoner. Nettavisen Vision refererer til en artikkel i finansavisen Barron & apos, som igjen eies av Wall Street Journal.

Artikkelen hevder blant annet at Ericssons aksjekurs er undervurdert, og vil stige 20 prosent dersom det blir et samarbeide med Sony.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse