Sony Playstation2

Annonse


– Lager ikke Playstation 2-hysteri

Sony Playstation2Det skyldes trolig også lange ventelister som var satt opp i god tid.I Storbritannia var det vel 80.000 kunder som hentet sin spillmaskin i går. I Norge var det ikke mer enn 3.000 som fikk. Men det er ventet flere leveranser før jul.

En talsmann for Sony i Storbritannia avviser at de forsøker å lage ekstra oppstyr rundt maskinen.

– Det er ikke god forretning å begrense antallet av maskiner for salg i den mest travle shoppingperioden i året.

Mer til jul

Sony mener de skal klare å selge en halv millioner avPlaystation 2 i Europa før jul.

Telegrambyrået Reuters mener at Europa er verdens største spillmarked, og hevder at det er en Playstation i hvert fjerde hjem i Storbritannia. I Japan er det solgt vel tre og en halv million enheter av den nye Playstation 2.

Annonse
Ventelistene har også ført til at nettauksjonene i Europa ikke melder om oppblåste priser for heldige kunder som vil selge sine maskiner videre.

På den norske versjonen av auksjonssiden QXL var den eneste utbyderen av den nye utgaven av Playstation Aker Mic., som forlanger 5.000 kroner. 360 personer hadde sett på annonsen.

Beskjedent

I følge Reuters lå toppnoteringene, for maskiner som ble solgt, på om lag 630 amerikanske dollar, sammenlignet med en utsalgspris som tilsvarer vel 420 dollar. Det ble også solgt en del maskiner for hårfint mer enn hva de kostet i butikkene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse