Annonse


Henger du med Nokia Game?

– Vi har hatt over 140.000 treff på sidene våre hittil denne måneden, sier Trond Aage Langtind, webmaster på det uoffisielle nettstedet nokiagame2000.com,

Disse 140.000 har vært innom og utvekslet tips, informasjon, og meninger om Nokias store PR- og mediaspill som foregår i løpet av november måned. I Nokia Game må du følge med på tips og spor som dukker opp i annonser i alle slags media, og løse oppgaver på Nokias websider.

Hvis du ikke løser oppgavene innen den gitte tidsfristen, er du ute av spillet og kan ikke komme tilbake.

– Gamemaster var irritert på oss

På nokiagame2000.com har Langtind publisert blant annet “jukseadresser”, det vil si URL-er til sider som Nokia har lagt ut, men som det ikke er meningen at spillerne skulle besøke før senere i spillet.

Annonse
– Vi har mailet litt med gamemaster, og Nokia virker irritert over at vi blant annet har funnet ut alle adressene til neste skritt i spillet. Etter at vi gjorde det, sperret selvfølgelig Nokia adressene, og truet med å kaste de som prøvde å besøke dem ut fra spillet, sier Langtind til ITavisen.no.

Nokia avviser at de ser problemer med at spillerne går sammen og deler informasjon, og sier at det tvert imot var beregnet at de mest ivrige ville ty til alle slags midler for å komme seg videre.

– Vi er klar over at det legges ut mye informasjon, men det spres også mye desinformasjon med vilje for å villede. Mange er villige til å gå veldig langt for å grave frem tips og informasjon. Sånn er spillet, og dette var meningen fra starten av, sier Helen Larsen i Nokia.

Jalla-premie?

Larsen regner med at det nå bare er 7-800 spillere igjen i Norge. Én av disse vil vinne tur til MTV Europa Snowball Event i Italia etter nyttår og en 9119 Communicator.

– En jury vil til slutt kåre en vinner, men akkurat hvordan dette vil gjøres røper vi ikke, sier Larsen til ITavisen.no.

Spillerne som havner på 2-50.plass vil motta en Nokia 3310. Langtind synes spillet er gøy, men er skuffet over premiene.

– Førstepremien er rådårlig. Når Nokia har brukt så mye penger på dette, kunne de ha hatt noe bedre enn den jalla-telefonen og en reise, klager han.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse