Annonse


Playstation 2 er her!

Synes du 4.500 er mye for en spillmaskin?
Når det er snakk om oppfølgeren til den bestselgende og enormt populære Playstation, som kan kobles opp til Internett, og det i tillegg følger en DVD-spiller med på kjøpet, er det nok likevel mange som blir fristet til å grave litt i lommeboka når julegavene skal kjøpes inn i år.

Fredag 24. november er den offisielle lanseringsdagen for Playstation 2 i Norge.
Maskinen har vært et vanskelig å få tak på i USA siden lanseringen forrige måned, men Egmont Entertainment, den største importøren av PS2 i Norge, lover at 2-3.000 maskiner skal ligge i butikkhyllene i morgen.

– Vi klarer ikke å dekke absolutt alle butikkene på lanseringsdagen, men innen jul vil vi ha sendt ut omkring 8.000 maskiner, sier markedskoordinator Karoline Larsen i Egmont til ITavisen.no

Playstation 2 er jo naturligvis lite verdt uten et utvalg av spill å stappe inn i den. Ifølge Egmont vil et tyvetalls titler vil være tilgjengelig fra første dag, mens omlag 32 titler skal ut på markedet før jul.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse