Annonse


Yahoo! Holdt Nasdaq nede

Selv om mange IT-aksjer steg igjen tirsdag, greide ikke selskapene hindre at Nasdaq igjen gikk i rødt. Indeksen sank 0,2 prosent til 2.871,45 poeng. Hittil i år har aksjene notert på den teknologitunge børsen sunket 29 prosent.

Analytiker Mary Meeker fra Morgan Stanley Dean Witter skapte røre da hun slapp rapporten med tittelen “Yahoo! or Ya-hmm?” tirsdag. Hun tviler på Yahoo!s inntjening de neste månedene. Yahoo-aksjen sank 15 prosent.

Nettverksleverandøren Nortel var blant vinnerne igjen etter at selskapet bekrefter at de venter 40 prosent økning i helårssalget i 2000. De tre siste dagene har aksjen sunket 13 prosent.

– Hvis du er sikker på det langsiktige grunnlaget og ser billige priser, da er dette er tiden for kjøp. Mange aksjer er rabattert 30 til 50 prosent, sier investeringssjef Kevin Bannon fra BNY Asset Management til Bloomberg News.

Annonse
Dow Jones Industrial Average steg 0,3 prosent til 10.494,50 poeng. Utstyr-leverandører til kommunikasjonsindustrien sikret at S&P500 steg 0,4 prosent.

(Origo)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse