Annonse


Amiga-klassikere gjør comeback

Cinemaware står igjen i historien som et av de beste utviklerne av spill for Commodore Amiga på 80-tallet, med uforglemmelige titler som Defender of The Crown, King of Chicago, Rocket Ranger, The Three Stooges, Wings, It Came from the Desert, og mange andre.

Spillene har alltid vært oppslukende og bygd opp etter filmatisk fortellerteknikk, med en god blanding av rollespill, strategi, og action. Nå gjenopplives legenden.

Selskapet skal utvikle nye titler for Sony Playstation 2, Microsoft X-Box, Nintendo Game Boy Advance og PC. Samtidig lager de internettversjoner av sine gamle klassikere, som man kan spille på www.cinemaware.com.

Robin Hood

Det første store produktet vi kan vente oss fra gjenoppståtte Cinemaware er Robin Hood: Defender of The Crown, basert på det orginale Defender-spillet som har solgt over en million eksemplarer siden 1986.

Annonse
Historien i spillet er velkjent: I Rikard Løvehjertes fravær har England falt offer for vrangstyre under kongens onde bror, prins John. En tapper og ærefull lovløs har tatt på seg å redde England fra tyranniet, og bringe fred tilbake til landet. Denne mannen er naturligvis Robin Hood.

Cinemaware lover å levere en underholdende kombinasjon av rollespill, strategi, og action. Naturligvis blir det ridderturneringer, beskytterkonkurranser, katapulter, og jomfruer i nød.

Drøyer

Enn så spennende det må høres ut, må vi nok smøre oss med tålmodighet. Robin Hood: Defender of The Crown forventes nemlig ikke å stå ferdig tidlig 2002.

I mellomtiden kan du jo hente frem din gamle Amiga 500 fra loftet og friske opp gamle minner…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse