Annonse


Mobil penisforlenger

I følge en undersøkelse gjennomført av forskere ved University of Liverpool, er mobiltelefoner en penisforlenger for menn.

Forskerne studerte en rekke karer i Liverpool, og et fellestrekk var at alle tuklet og ordnet med telefonen i offentlighet.

Kvinnene beholder den i vesken

Kvinnene viste motsatt adferd med sin telefon. De foretrekker å ha mobiltelefon unna det blotte øyet, og lot den ligge i vesken inntil den ringte.

Mennene derimot begynte å styre og ordne mer med telefonen, desto flere kvinner som var i nærheten.

Annonse
Tilbrakte fire måneder på pub’er

Forskerne ved det britiske universitetet fant ut, at den beste måten å studere mobiladferd på, var å oppholde seg på en pub. De tilbrakte i alt 23 kvelder på ulike puber i løpet av en fire måneders periode.

Gjennom sine observasjoner kunne de se at menn plassere telefonen på bordet, flytte den rundt, sjekke batteriet, og sørge for at alle kunne se deres lille skjønnhet.

32 prosent av mennene ble observert med en synlig mobiltelefon, mens kun 13 prosent av kvinnene demonstrerte at de hadde en telefon, i følge New York Times.

Viser tilgjenglighet Psykolog dr. Geoffrey Miller, ved UCLA, påpeker at telefonen viser at man til enhver tid er tilgjengelig, i tillegg til at den understreker at brukeren er en del av et sosialt nettverk.

»Mobile Phones as Lekking Devices among Human Males», er navnet på studien, og du finner den i den siste utgaven av magasinet Human Nature.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse