Annonse


Flåklypa – en spillopplevelse

Hele Norges favorittfilm gjennom tidene, Flåklypa, har nå også blitt dataspill. Utviklet av Capricornus AS og produsert av Caprino Video Games med Ivo Caprions sønn Remo i spissen, blir vi lovet en herlig spillopplevelse for hele filmen – noe vi ikke har noen som helst grunn til å betvile.

Flåklypa-spillet frister med over 70 minutter høykvalitets animasjoner, en rekke småspill hvor du blant annet får muligheten til å reparere sykler, sortere sokker, fange sommerfugler eller kjøre på Solans trehjuls motorsykkel ned fra Flåklypa-toppen. Det er mulighet for å spille alene, eller konkurrere med andre.

Il Tempo

GiganteMen selve hovedattraksjonen i spillet er naturligvis det å bygge opp sin egen Il Tempo Gigante (først må du finne de nødvendige delene), og ta dette bilmonsteret ut på racerbanen.

Annonse
Og her skal gasspedalen trykkes godt ned i asfalten: man kan spille på et utvalg av flere racerbaner, spille mot vennene dine, kjøre andre biler, og benytte skitne triks – akkurat som i filmen.

I tillegg vil også Flåklypa-spillet inneholde små programmer for å sende e-post, skrive ut invitasjoner, eller spille klassiske brettspill som sjakk og diverse puslespill.

Spillutviklerne har laget store mengder arbeid ned i å beholde personligheten til figurene og stemningen fra filmen. Man har laget 3D-modeller av alle figurene i spillet, og fagfolk innen animasjon og dukkefilm har blitt hentet inn fra Jugoslavia, England og Canada.

www.caprino.no kan du finne mer informasjon om hvordan man har laget spillet, og hvilke godsaker du har i vente.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse