Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Synthesizer for Palm

Sammen med selskapet Shinei har Palm presentert en synthesizer som spiller filer i MIDI-formatet. Synthesizeren kan blant annet benyttes til å spille inn musikkfiler.

Palm har lansert en rekke nyheter de siste dagen, blant annet programvare som oppgraderer eldre Palm-modeller.

Tirsdag presenterte de synthesizeren for Palm. Den bærbare synthesizeren med navnet Tsunamidi, settes fast på Palm’ens bakside, på samme måte som man fester deres modem eller GPS-modul.

Shinei International har utviklet MIDI-spilleren ,som er en av de aller første synthesizere spesielt utviklet for håndholdte enheter.

Innebygde høytalere

Den kan brukes til å spille inn musikkfiler, og har innebygde høytalere. Med hodetelefoner blir det mulig å lytte til musikken i stereo.

Til å feste på baksiden av en Palm.

Synthesizeren har både MIDI In og Out, noe som gjør at du kan koble den sammen med musikkinstrumenter, for å skape musikk direkte i den bærbare enheten. Andre applikasjoner er laget for spill og annen lydunderholdning.

Notepad og Beatpad applikasjoner fra Minimusic følger med.

Synthesizeren kjøres på to AA-batterier elle strøm fra veggen. Først skal produktet slippes i USA, og prisen forventes å ligge på cirka 129 dollar (eller om lag 1.200 kroner), skriver selskapet i en pressemelding.

Shinei har tidligere laget tilleggsutstyr for både Visor og Palm.