Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Enklere for julebordet

Rett før julebordssesongen åpner, så skifter telefonnummeret til drosjene i Oslo.

Bil
Det nye hovednummeret er 02323. Det kommer i stedet for velkjente 22 38 80 90.

Consorte har inngått en 3-års kontrakt med Oslo Taxi. Selskapet skal levere telefoniløsninger som skal gi bedre kundebehandling.

Det blir også On-line web-funksjonalitet med i pakken. Oslo Taxi kan følge med på hvor mange kunder som venter på svar og hvor de ringer fra. Derfor er det mulig å prioritere telefonkøen. I følge Oslo Taxi skal dette gi både bedre kundeservice og bedre utnyttelse av bilparken.

– Telefonnummeret 02323 er lett å huske. Kundene vil dessuten oppleve å komme raskere frem til Oslo Taxi. Utover dette vil taxikundene ikke merke vesentlig forskjell på kort sikt, heter det i en melding fra Oslo Taxi.

Stikkord: Mobil