Annonse


Bestill logo via WAP

Carrot Communications AS har utviklet en løsning, som gjør at du kan få vist logoene på forhånd på mobiltelefonskjermen før du bestiller dem.

Fram til nå har du vært nødt til å sende inn å sende tekstmeldinger til et 1900-nummer, i tillegg til en bokstavkode. Det er ofte noe kryptiske koder, som du som regel må ha tilgang til Internett for å få tak i, eller du kan finne dem i annonser i aviser.

Men den nye tjenesten fra Carrot får du alt levert til mobiltelefonen. Forhåndsvisningen gjør at du kan finne ut om logoen passer nettopp din mobil og om den er så kul som du trodde.

Flere valg

Tjenesten krever i utgangspunktet at du registrerer deg med mobilnummer (for å få tilsendt en personlig pinkode). Men du kan også titte anonymt på logoer via WAP, men da kan du ikke bestille via WAP.

Annonse
Er du først logget på denne WAP-tjenesten, så får du tilgang til logoer enten fra en »5 på topp»-liste eller fra en kategoriliste – på alt fra billogoer til film og tegneserier. I alt 13 kategorier talte vi – og dersom du lurte; »Love» og »XXX»-kategoriene finnes også.

Bestille

Når du så skal bestille via WAP får du har du tre muligheter:
1) Bestille til deg selv,
2) Bestille som en gave og
3)Bestille for en venn.

Det er du selv som betaler i de to første tilfellene. I det siste tilfellet er det din venn som betaler – men da må hun gi deg pin-koden hennes dersom det skal være mulig å bestille.

Betaler for mobilitet

I dag er det mange gratis ringe- og logotjenester på Internett, via web.

På det mobile Internett/WAP må vi nok regne med å betale mer for tjenester. Carrots WAP-tjeneste for logobestilling tar 10 kroner per logo. Så spørs det da om markedet er villige til å betale 10 kroner for mobiliteten, som er den merverdien du får framfor å bestille gratis via Internett.

Tjenesten finnes på wap.carrot.no.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse