Annonse


Ny tøffing fra Nokia

Særlig vakker er den ikke, Nokias nyeste mobiltelefon 6250.
Så er den da heller ikke ment for catwalken i paris. Toppen av telefonen er stuket opp i noe som til forveksling ligner en styrthjelm i kraftig gummi.

Telefonen er 58 millimeter på det bredeste. Til sammenligning er fritidstelefonene fra Ericsson og Siemens henholdsvis 52 og 46 millimeter.

Det store gummihodet ser ut som om det er tredd ned på telefonen og får den til å virke klumpete. Gummiforingene i bunnen av telefonen er imidlertid integrert i telefonkroppen og tar av for støt om telefonen lander på bunnen.

Nokia 6250 er bygget for å tåle et fall på tre meter. Den er ikke vanntett, men skal tåle å ligge på en halv meters dyp i inntil ett minutt. Antennen er innbygget, og batteriet ligger under et deksel som er skrudd fast på telefonen med en stor metallskrue. Telefonen leveres for øvrig med et ekstra batterilokk tilpasset det medfølgende beltefestet.

Annonse
Funksjonaliteten i telefonen inkluderer wap, IR-port, kalender, SMS (med toner, logo osv.), kalkulator, stemmeanrop, vibrasjonsvarsling, klokke (med flere funksjoner) og spill.

Dessuten har den støymåler(!) som angir lydnivå i dB. Nokia presiserer at lydmåleren kun er der som en morsomhet.

Vi har fått inn telefonen til test, og kommer tilbake med en mer fyldig omtale senere.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse