Annonse


Sofa-surfing fra Gateway

Med de nye produktene Connected Touch Pad og Gateway Connected Music Player, retter Gateway seg først og fremst til AOL-abonnenter (America Online). Touch Pad, en stor trykkfølsom skjerm-PC, kommer med innebygde funksjonalitet for å koble seg raskt opp mot AOL-tjenester, men er i tillegg også utstyrt med nettleser fra Netscape.

Touch Pad kan opereres ved å trykke direkte på skjermen, med en stylus, eller ved å bruke et trådløs tastatur. Gateway har designet apparatet slik at man skal kunne for eksempel henge det på kjøleskapet, for hele familiens nytelse, eller sitte med den i sofakroken.

Ved hjelp av HomePNA 2.0 – teknologi kan Touch Pad, Music Player, og andre produkter bruke husets eksisterende telefonlinje til å etablere et lokalt nettverk.

Den frittstående audio-komponenten Connected Music Player kan da spille MP3-filer rett fra PC-en, selv om harddisken befinner seg i et annet rom.

Annonse
Siden Gateway-nettverket legger tar i bruk andre frekvenser en vanlig taletrafikk, kan du fremdeles bruke telefonen som vanlig, og det er også mulig å la flere PC-er dele samme internettoppkobling.

Gateway sier de vil sørge for at disse og fremtidige produkter vil kunne ta i bruk bredbånd og IP-telefoni, og har gått inn i et strategisk samarbeid med bredbåndsselskapets Broadcom.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse