Annonse


Rødglødende Red Alert 2

– Red Alert 2 har tatt av voldsomt, og folk var raskere til å hive seg på nettet enn vi trodde, forteller forteller Aimar Niedzwiedzki hos Electronic Arts Norway.

Den amerikanske spillserveren har vært på nippet til å knele. Derfor har Electronic Arts satt i drift to nye spillservere i Europa og i Asia, for å øke kapasiteten og gjøre det lettere å chatte og koble seg opp mot lokale motspillere.

Bedre flyt med europeisk server

Med de to nye serverne, kobles franske og tyske versjoner av RA2 automatisk til den europeiske serveren, mens koreanske og kinesiske versjoner kobles til Stillehavs-serveren (Pacific).

Nordmenn, som bruker engelsk versjon, kobles automatisk til den amerikanske serveren.

Annonse
– Med den europeiske serveren vil spillet sannsynligvis flyte mye bedre, sier Aimar Niedzwiedzki.

Husk å endre innstillingen

For å bruke den europeiske serveren, må du endre innstillingen med Preferred Server i My Information-menyen etter at du er oppkoblet. Det gir bedre og raskere forbindelse.Folk som er oppført i Buddy-listen din, må bruke den samme serveren, for at du skal se om er oppkoblet.

Nybegynner mot nybegynner

Når du spiller RA2 på nettet, blir du gradert etter erfaring (poeng) og matchet med motspillere på samme nivå.

– Derved får nybegynnere motspillere med samme bakgrunn, slik at de slipper å få grisejuling eller ende opp som slaktoffer for erfarne gærninger, sier Aimar Niedzwiedzki.

Hvis du først skal tape, bør det være ovenfor en motstander på samme nivå.

Patch kommer neste uke

RA2 on line inneholder funksjonen Quick Match som du kan bruke hvis du bare vil spille en kjapp runde, uten turnering eller poeng.

Neste uke kommer en patch til RA2 som sørger for at du bare blir matchet med spillere på din Preferred Server.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse