Annonse


Gjør PCen til reise-TV!

PC på TV er ikke noe nytt. Men tidligere løsninger har gått ut på at man plasserer et TV-kort inni PCen. Studio PCTV USB er en ekstern enhet for USB-porten.

Vi har prøvd produktet og er kommet til at løsningen faktisk fungerer. Omgitt av betongkolossene i Oslo sentrum sliter vi litt for å få gode bilder. Men der antenneforholdene er bedre får vi faktisk et ganske bra resultat.

PCTV USB har inngang for ordinær antenne (VHF/UHF), composite og S-VHS. I tillegg har den inngang for audio, og utgang for compositsignal til for eksempel en videoopptaker eller prosjektør.

Den store røde knappen

Siden boksen egentlig digitaliserer TV-bildene før de kommer opp på skjermen er det heller ikke noe problem å lagre en kopi av sendingen på harddisken. På toppen av mottakeren sitter en stor (!) rød knapp. Trykker du på denne lagrer PCen det bilde som ble vist da du trykket.

Annonse
PCTV kan altså brukes som videoopptaker, og på installasjons-CDen til boksen ligger også videoredigeringsprogrammet Studio PCTV USB. Her kan du klippe, lime, lage overganger og mye annet moro.

PCTV USB virker uten eksterne strømkilder. Dermed trenger du ikke andre ledninger enn USB og lydkabelen. Begge disse følger med i pakken. Det gjør imidlertid ikke antennen, og uten denne er det ikke stort å få inn av TV-programmer.

Men skulle du ha problemer med TV-signalene kan du fortsatt holde deg oppdatert via den innbygde FM-radioen. Den virker i alle fall over det meste av landet vårt.

*Du trenger siste versjon av Windows Media Player for å spille av denne videosnutten. Har du ikke det, kan du oppgradere systemet ditt her

Får du ikke opp videosnutten ovenfor kan du laste ned filen her . Filen er ca. 25 sekunder lang, og 1.2 MB stor.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse