Annonse


Stopper Microsoft pga religion

Tyskland har tidligere lagt seg på en hard linje mot den såkalte scientologikirken.Da det ble kjent at programmet Diskeepeer er utviklet av et medlem i denne sekten, så forlangte tyske myndigheter full gransking.

Nå er det inngått forlik i saken. I Tyskland kommer operativsystemet med et underprogram for å fjerne Diskeeper.

Scientologen Craig Jensen raser mot tyske myndigheter. Jensen eier bedriften Executive Software, som har base i California, melder nyhetsbyrået DPA.

-Det stinker av religiøs intoleranse blant ledende regjeringstjenestemenn i Tyskland, sier Jensen.

Scientologikirken ble stiftet av den kontroversielle science fiction-forfatteren L. Ron Hubbard. I Norge er den såkalte kirken flere ganger dømt til å betale tilbake dyre kurs, som medlemmer har tatt. En rekke kjente musikere og skuespillere er medlem av sekten.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse