Annonse


Fotoverkstedet Picture It! 2001

Microsoft Picture It! 2001 Photo & Print Studio British Version er en fullvoksen pakke på 5 CD-plater som foruten programmet inneholder 150 000 fotos, utklippsbilder og animasjoner og 12 000 maler for alle slags prosjekter.

Picture It! 2001 kan ikke matche Adobe Photoshop eller Microsoft PhotoDraw, men er blitt et særdeles vellykket verktøy for fotoprosjekter. Det er vel verdt prisen på om lag 500 kr.

Mange bilder i slengen

Picture It! 2001 suger sømløst til seg bilder fra digitalkameraet eller skanneren (støtter Windows Image Acquisition (WIA) og Twain), og grovredigerer alle bildene samtidig med det innebygde minilaboratoriet.

Vår Olympus C-2000Z gjengir f.eks. fotos med blåtoner. Nå kan Mini Lab importere bildene, justere fargebalansen og øke kontrasten i alle bildene samtidig. Mini Lab kan dessuten skrive ut alle bildene i miniatyrformat (med filnavn) på et ark.Smart!

Underholdning for familien

Foruten de mange redigerings- og retusjeringsverktøyene, vrimler Picture It! 2001 av morsomme effekter: Du kan skjære ut et ansikt og sette det på en annen kropp, fordreie, klone, kombinere, fargelegge, ramme inn, og selvfølgelig supplere med tekst og utklippsbilder fra et rikholdig utvalg.

Derved blir programmet også underholdende når hele familien skal bearbeide familiebildene. De ferdige bildene lagres i galleriet, der Picture It! 2001 helst vil bruke MIX-format.

Mange maler, men noe mislykket

Her er tusenvis av maler for alle anledninger: bursdagsinvitasjoner, gratulasjonskort, kalendere, brevpapir, collager, klistremerker, timeplaner, diplomer, plakater, bannere og bordmatter, – samt komplette partysett for bursdag, jul og Halloween.

Slett ikke alle malene er vellykket, selv om de kommer fra kjente postkort-produsenter. Noen er så overdynget av effekter, at fotografiene knapt blir synlige.Heldigvis kan du fjerne elementer du ikke vil bruke.

Annonse
Hjemmeside med fotoalbum

Bildene fra Picture It! 2001 kan også publiseres på nett, som f.eks. på de private nettsidene hos MSN.no. Maler for nettpublisering medfølger, og du kan presentere bildene som fotoalbum, lysbildeshow eller som en animasjon. Her er også maler for e-postkort.

Via Mini Lab kan du dessuten sende bilder som e-postvedlegg. Etter å ha valgt bildestørrelse, sendes et enkeltbilde som en JPG-fil, mens fotoserier forvandles til en selvutpakkende EXE-filer.

Microsoft Picture It! 2001 er blitt et fotoverksted for publisering på papir og nett. Vi har prøvd programmet som strutter av kraft, innhold, og mye moro for familieprosjekter.

Microsoft Picture It! 2001 Photo & Print Studio British Version er en fullvoksen pakke på 5 CD-plater som foruten programmet inneholder 150 000 fotos, utklippsbilder og animasjoner og 12 000 maler for alle slags prosjekter. Picture It! 2001 kan ikke matche Adobe Photoshop eller Microsoft PhotoDraw, men er blitt et særdeles vellykket verktøy for fotoprosjekter. Det er vel verdt prisen på om lag 500 kr.

Styrer med mild hånd

Picture It! har sømløs integrasjon mellom egne bilder og medfølgende utklippsbilder, maler og prosjekter. Intet annet publiseringsprogram er så tett integrert med bildebehandleren.

I Picture It! 2001 styres alle prosesser av smarte veivisere og automatikk, både når det gjelder å hente, organisere, redigere, lagre og publisere resultatet. Veiviserne er me-e-eget hjelpsomme, men samtidig litt for omstendelige når du behersker programmet.oser seg med bilder

Hvis du kommer til kort med den kjappe bildebehandleren Microsoft Photo Editor i Office-pakken, og synes Adobe Photoshop er for omfattende, er Microsoft Picture It! 2001 Photo & Print Studio noe for deg.

Da får du i tillegg et nyttig og morsomt publiseringsverktøy, som også barna i huset kan kose seg med. Muligheten til å grovredigere bilder fra digitalkamera og skanner i en sleng, er alene verdt prisen. Microsoft Picture It! har kommet en lang vei siden det først ble utgitt i 1996.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse