Annonse


Magellan med GPS-modul til Palm

Det er Semitronic som har importen på Magellans produkter til Norge. Her lover man at de første GPS-modulene vil være på lager om ca 14 dager.

Modulen passer på Palm V/Vx, og kan i tillegg smettes bakpå en IBM Workpad C3. Med enheten på plass kan du bruke alle typer kartsoftware som støtter NMEA 2.1.

Billig og brukbar

Magellan GPS Companion er i følge Semitronic ikke bare den billigste GPS clip-on, men også den mest andvendelige. Du kan legge inn og veksle mellom software applikasjoner som for eksempel synkronisering mot bl.a. MS Outlook og Schedule+, SuperOffice, Lotus Notes, kart og rene GPS funksjoner (basis funksjonene til Magellan GPS 315).

Dingsen veier 88 gram (uten PDA’en) og har en driftstid på inntil 10 timer på to AAAbatterier (størrelsen under standard penlight). Mottakeren kan lese signaler fra hele 12 kanaler samtidig, og skal kunne gi deg en svært nøyaktig posisjon.

Annonse
Leveres med hvaforno?

Semitronic skriver i en pressemelding at maskinen leveres med utendørs rekreasjon. Hva de måtte mene med det er noe usikkert. Ligger det en gratis fottur i esken?

Du kan også få bilholder, bæreveske og en ledning som gir deg strømtilførsel fra bilens lighteruttak. Dette er imidlertid utstyr du må kjøpe separat.

Prisen på dingsen er ikke bestemt, men i følge opplysninger IT-avisen har innhentet fra importøren vil utsalgsprisen ligge på mellom 2.500 og 3.000 kroner. PDA’en kommer selvsagt i tillegg…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse