Annonse


Motorola-PDAfon til Norge?

På en bransjemesse tidligere i høst kunne norske representanter fra Motorola vise frem en PDA-telefon som så vidt vi var i stand til å dømme var identisk med A6188. Det ble også sagt at det var snakk om å få produktet til Norge, men Motorola har ikke sagt noe om når, og heller ikke om hva slags pris den vil havne på.

God som ny?

Til tross for sin voksne alder, er Motorola Accompli A6188 en GSM-telefon med litt av hvert å friste med. Den kommer med wapleser for wap 1.1, og støtter e-post og SMS, i tillegg til å inneholde standard applikasjoner som du forventer fra en PDA: kalender, kontaktregister, notisblokk og verdensklokke.

I tillegg har 6188 innebygd talememo, tre enkle spill, IrDA infrarød port, vibrering, og en slags virtuell post-it applikasjon hvor du kan tegne og skribble korte beskjeder eller tegninger på den trykkfølsomme skjermen. I likhet med Pocket PC kan A6188 også gjenkjenne håndskriften din. Motorola A6188 (skjerm)

Synkronisering mot programmer på din stasjonære PC utføres gjennom Motorolas TrueSync-teknologi, og naturligvis kan hele telefonen fungere som sitt eget modem slik at man kan synkronisere eller sjekke mail uansett hvor man er.

Annonse
Oh, James…

Produktnavnet skulle ved en eventuell Europeisk lansering være Accompli 008. Observante lesere har kanskje fått med seg en annen avanserte lommemaskin fra Motorola er på vei, med produktbetegnelsen 009. Faktisk kan James Bond-assosiasjonene vise seg å være mer enn tilfeldige, da vi har hørt rykter om at Motorola har en avtale med 007 om produktplassering i den nesten filmen.

Og vi har vel liten grunn til å tvile på det, etter å ha sett Tom Cruise vifte med en futuristisk Motorola-prototyp i Mission Impossible 2….

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse