SmartClub m mobil

Annonse


Fleksibelt mobilabonnement

SmartClub m mobilTelenor Business Solutions har gått inn og tatt en eierandel på 50 prosent i mobiloperatøren SmartClub Telecom.

– For oss vil dette gi gevinst på innholdssiden med tanke på utvikling av nye tjenester. I tilegg er Telenor et sterkt merkenavn, sier adm. direktør Tore Hermansen i SmartClub Telecom, til ITavisen.no.

– Fleksibilitet for brukeren

SmartClub utvider også sitt tilbud til kundene denne uken. Hittil har selskapet kun solgt kontantkortabonnement, men fra og med onsdag vil de tilby fastabonnement.

– Dette er et fastabonnement med innebygd fleksibilitet. Vi mener at dagens marked er svært uoversiktlig for mobilbrukeren, og mange aktører tilbyr 3-4 ulike abonnement. Vårt tilbud gir rom for fleksibilitet for brukeren samtidig som det er oversiktelig, sier Tore Hermansen.

Annonse


Den faste månedsavgiften på det nye SmartClub-abonnementet er 50 kroner, og deretter er minuttprisen fallende.

Prisoversikt med det nye abonnementet:

 • Under 100 min: 1,90 kroner per minutt
 • 100 min. ->350 min : 1,10 kroner per minutt
 • 350 min. ->1000 min: 0,95 kroner per minutt
 • Over 1000 min.: 80 øre per minutt

  Ønsker å kapre SMB-markedet

  – For dagens kontantkortbrukere er det mye å spare, og vi tror at svært mange vil skifte til vårt nye abonnement . I tillegg mener vi abonnementet er særlig attraktivt for små og mellomstore bedrifter, sier Tore Hermansen.

  Siden SmartClub startet opp i slutten av juni, har selskapet klart å kapre 5.000 kunder. Den gangen sa Tore Hermansen at målet var 35.000 brukere innen året var omme, og skal de klare dette er de avhengig av suksess med sitt nye tilbud.

  -5.000 kunder på denne tiden var det vi hadde forventet. Etter oppstarten har vi analysert markedet og tilbudet vi nå kommer med er et resultat av dette.

  Stor andel wap-brukere

  Samtidig som SmartClub lanserte seg som mobiloperatør, åpnet de også sin wap-portal i samarbeid med HelpInHand.

  I følge Hermansen har deres kunder wappet overraskende mye, og de har også stor tro på at antallet wap-brukere vil øke i tiden som kommer. Derfor skal også SmartClub videreutvikle en rekke nye tjenester nettopp for denne portalen, men ennå ønsker ikke Hermansen å spesifisere hvilke type tjenester dette er snakk om.

  Tror Telenor gir oppsving

  – Men dere frykter ikke at en rekke kunder nå vil skygge unne, nettopp på grunn av at Telenor nå er inne på eiersiden. Mange søker jo et alternativ til den gamle monopolisten?

  – Tvert i mot. Telenor har i dag et kvalitetsstempel i Norge og hele 7 av 10 mobilkunder finner vi hos Telenor. Jeg tror heller at dette skal gi oss et oppsving, uttaler Tore Hermansen.

  Annonse


 • Annonse


  Annonse


  Annonse