Annonse


Telenor med lokkepris

Prisleiet regnes som psykologisk gunstig, skriver Aftenposten. Det er ikke langt unna tresifrede 100 kroner, samtidig som prisen ikke er så lav at aksjene fremstår som lommerusk.

Telenor har booket annonser i landets største aviser inneværende uke, ifølge finanstjenesten iMarkedet. Det er ventet at teleselskapet lanserer en bred kampanje for å få flest mulig nordmenn til å kjøpe aksjer.

Aksjepakkene tilbys til priser ned mot 5.000 kroner, i nærheten av den tidligere ordningen Aksjesparing med skattefradrag (AMS). Telenor kan i tillegg lokke med rabatterte aksjer, slik Stortinget åpnet for i juni.

Småsparere gis trolig en rabatt på rundt 15 prosent av det profesjonelle investorer må betale, skriver Aftenposten. Samtidig spekulerer avisen i om det blir en tilbudt “lojalitetsaksjer” til kunder som sitter på beholdningen lengre enn ett år.

(Origo)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse