Annonse


Bilder av Palm-telefon lekker ut

Det var en bruker på diskusjonsforumet i SiliconInvestor som la ut lenker som pekte på bilder og en midlertidig brukerveildening til en kommende Palm-basert mobiltelefon fra Kyocera. Nå har bildene forsvunnet, men Palm Infocenter klarte å snappe opp bildene som du ser i denne artikkelen.

Det vites ikke mye om funksjonene i telefonen, men Palm Infocenter skriver at operativsystemet sannsynligvis er en variant av Palm OS 3.5. Telefonen skal ellers komme med oppladbart lithium-ion batteri, stemmestyring, en rulleknapp for å gjøre menyvalg, og naturligvis muligheten for å bruke seg selv som modem når man surfer, henter e-post, eller synkroniserer PDA-funksjonene.

Før jul, men ikke til Norge

I 1998 lanserte japanske Kyocera PDA-telefonen pdQ i Japan, som også bygde på operativsystemet til Palm. Tidligere i år kunne selskapet fortelle at de hadde gått inn i en ny lisensavtale med Palm, og ville lansere en ny telefon før året var omme. Kyocera PdQ2 (topp)

Mye tyder altså på at pdQ2 vil se ut slik som avbildet her, selv om Kyocera ikke offisielt har bekreftet dette. Kyocera pdQ2 (lukket)

Uheldigvis for oss i Nord-Europa er pdQ2 en CDMA-telefon, og vi vet jo av erfaring at det derfor kan drøye betraktelig før vi ser telefonen i GSM-utgave (hvis i det hele tatt). Ericsson R380 kan puste lettet ut – inntil videre…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse