Sony Playstation2

Annonse


PlayStation2 trengte politibeskyttelse

Sony Playstation2Sony har hatt problem med å produsere så mange maskiner som det amerikanske markedet ønsket. For å være sikret måtte de ivrigste spillerne ha bestilt lang tid i forveien.

På auksjoner gikk maskinen for opptil 800 dollar, mens den offisielle utsalgsprisen var 300 dollar.

Lange køer og liten beholdning førte til amper stemning blant PlayStation-kåte kunder. I enkelte delstater måtte politiet tilkalles for å roe gemyttene.

– Dersom du er interessert i spill, må du ha en, sa 30-åringen Gabrielle Aldort til AP. Aldort er en av mange som forhåndsbestilte maskinen allerede i februar for å sikre seg et eksemplar.

Annonse
Sony slipper snart PlayStation2 på det europeiske markedet. Opprinnelig var det da planlagt at en million maskiner skulle fordeles rundt om i Europa, men dette tallet er siden halvert. Derfor er det grunn til å vente lange køer i Europa 24 november, som er datoen da spillet kommer i butikkene.

Da spillet ble lansert i Japan tidligere i år ble det meldt om lange køer i Tokyos spillbutikker, og om europeere og spillgale folk fra USA, som hadde tatt turen til Asia for å være blant de første til å ta den nye maskinen i bruk.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse