Annonse


Ladeslurv dreper batteriene

Problemer med dårlig batterikapasitet behøver slett ikke å skyldes feil, verken på batteriet eller telefonen. Påstanden om at enkelte batterier tåler klatt-lading er en sannhet med modifikasjoner. Ingen batterier har godt av til stadighet å hoppe inn og ut av laderen. Men særlig utsatt er batteriene når de er helt nye.

Etter at mange har kritisert Nokia 6210 for dårlig batterikapasitet har vi fått denne mailen fra Robert Hansen i Nokia Store:

-Man skal ALLTID og uten unntak, lade tlf. i min. 7-8 timer, bruke tlf.til den dør ut, for så å gjenta dette de 3-4 første gangene man lader etbatteri. De fleste, også undertegnede, blir fort litt utålmodig nårman har kjøpt seg ny telefon. Man vil jo gjerne ta den i bruk så fort sommulig….

-La oss si at du skal til å legge deg og oppdager at du har kun 2 strekerigjen på batterimåleren. Du er helt avhengig av å ha telefon på jobb i morgen og vil ikke gå tom for strøm mitt på dagen. Du putter den selvfølgelig i laderen selv om den ikke er helt utladet.

Annonse
-Ved å gjøre dette de første gangene du lader telefonen vil du mestsannsynlig miste rundt 25 prosent av batterikapasiteten for alltid!!Jeg har selv opplevd dette.

-Jeg hadde nå sist en 8210 som jeg ikke ladet riktig de første gangene.Den telefonen måtte jeg som regel lade minst annen hver dag, gjerne hverdag også.

-Så byttet jeg til 8850 som bruker samme batteri, og tok meg tid til å lade den ordentlig.

-Sist jeg sjekket hadde jeg ikke ladet den på 4 dager og jeg haddesamtidig 1 time og 9 minutter med samtale tid….!!!!!!( sett telefonen i laderen og lad den i riktig antall timer avskrudd. Nullstill tidtakerne, og sjekk hvor mye samtale tid du har totalt neste gang du må lade, og hvor lenge siden det var du ladet).

-I tillegg kommer alle de dusin med tekstmeldinger som har gått inn og ut av telefonen min……….

-Nokia 6210 har blant markedets beste standardbatteri*. Hvis detallikevel ikke skulle være nok kan du når som helst komme innom butikken vår og kjøpe et marathon batteri…… 🙂

Hilsen Robert Hansen
Nokia Store, Byporten

*Påstanden står for innsenders regning, og er ikke etterprøvet av wapland.no.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse