Annonse


Kyllingene kommer!

Animatørene i britiske Aardman har stått bak de enormt populære filmene om radarparet Wallace & Gromit, og har skapt et visst oppstyr rundt sine internettfilmer om snørrungen Angry Kid.

De siste fire årene gikk med på å lage spillefilmen Chicken Run (Flukten Fra Hønsegården), og siden dette er snakk om en gigantisk Hollywood-produksjon følger lekene og dataspillene hakk i hæl.

 Chicken Run

Kommer i november

Chicken Run skal ut både på Playstation og PC, og kommer allerede i November. Det er snakk om et action-eventyr i 3D, og det er spillhuset Eidos (kanskje mest kjent for Tomb Raider) som står bak.

Annonse
Det skal mye til for at dataspillet blir like morsomt som filmen, men Eidos hevder at spillet er pakket med humor, og holder seg til filmens handling.

Slipp hønene fri!

 Chicken Run Figurene i spillet bruker de originale stemmene fra skuespillerne bak kyllingene i filmen, og det hele går naturligvis ut på å få alle fjærkreene ut i frihet.

Nå hører det jo riktignok til sjeldenhetene at spill basert på populære filmer er noe å kakle begeistret over…la oss bare håpe hønsene holder mål.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse