Annonse


Kjappere mobilnett i Japan

Med det nye 1x systemet får KDDI høyhastighets pakke-datatjeneste som gjørdet mulig å sende data med en hastighet på 144 Kbps, itillegg til en betydelig større kapasitet på taletrafikk.

1x er en avIMT-2000 3G radio og dataoverføringsteknologier som er godkjent avInternational Telecommunications Union.

I følge kontrakten skal Motorolautvikle og introdusere 1x-systemet for KDDIs 800 megahertz nett som er enutvidet versjon av KDDIs cdmaOne system som tillater hastigheter opp til 64Kbps. Nettverket forventes å være kommersielt tilgjengelig våren 2001, heter det i en pressemelding fra selskapene.

“Motorola og KDDI har utviklet en riksdekkende løsning for trådløs pakketdata i Japan,” sa Simon Leung, administrerende direktør Motorolas TelecomCarriers Solutions Group (TCSG) i Asia Pacific området.

Annonse
Eksplosjonen i Japan

“Vi har vist vårlederrolle i datamarkedet med 64Kbps og denne 1x pakkebaserteinfrastrukturkontrakten vil gi oss muligheten til å tilby avansertetjenester,” sa Leung.

“Japan opplever en eksplosjon av brukere av trådløs mobil. Over 1 millionmennesker abonnerer på nye tjenester hver måned,” sa Shinji Ogura,administrerende direktør i TCSG i Japan.

“Motorola er stolte av å spille enintegrerende rolle i KDDIs trådløse mobile forretningsområde. Vi vilfortsette å levere vår verdsatte kunde en total kommunikasjonsløsning, frainfrastruktur til applikasjoner, tjenester og håndholdte enheter,” sa Ogura.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse