Annonse


Telefon og PDA med 19” skjerm

Invisio jobber med å bygge sin OptiScape teknologi inn i kommersielle produkter, slik at man kan få “storskjerm” på selv de minste personlige bærbare terminaler.

Enkelt, men avansert

Ideen bak teknologien er i bunn og grunn enkel. Man benytter seg av å lage en bitteliten skjerm som man må holde så nærme øynene at man oppfatter skjermen som å være mye mye større enn den egentlig er.

Nå er det riktignok litt vanskeligere enn den høres ut som å få dette til å fungere riktig. Det er en mengde faktorer som spiller inn på skarphet, forvrenging, forstørrelse, fargeoppfattelse, og alskens andre visuelle egenskaper. Men alt dette mener altså Inviso å ha løsningen på med OptiScape.Inviso konsepttelefon

Skjermbriller

Det er flere produkter på tegnebrettet med OptiScape som skjermkomponent. Et av disse er eShades, elektroniske briller som har skjermer montert på innsiden av glassene, og som etter planen skal begynne å selges neste år.

Annonse
eShades plugges inn i kortplassen på bærbare PC-er, og gir deg det samme skjermbildet som du ville fått på laptopens standardskjerm. Med andre ord perfekt for de som vil jobbe på bussen eller flyet uten å la andre sniktitte over skulderen.

PDA, mobiltelefoner, m.m.

Et annet produkt er eCase, en liten PDA hvor du kan se fulle dokumenter og websider ved å holde den lille skjermen opptil øyet. eCase kommer med to compact flash kortplasser, og andre tilkoblingsmuligheter til eksterne enheter. Den vil også synkronisere med PC-en, akkurat som andre håndholdte PCer.

Inviso ser for seg OptiScape-teknologien brukt i et mangfold av mobile dingser, slik som headset, mobiltelefoner, digitalkamera og fjernkontroller.

Les mer om teknologien på www.inviso.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse