Annonse


1 øre mindre med Telenor!

– Telenors kunder skal føle seg trygge på at vi til en hver tid vil ha konkurransedyktige priser til de utlandsdestinasjoner hvor det ringes mest., sier informasjonssjef i Telenor Telecom Solutions, Gunn Kristin Sande i en melding.

Telenor setter ned prisene på samtaler til Sverige, Storbritannia og USA og fra fasttelefonen til mobiltelefoner med Telenor Mobil-abonnement.

Bare 1 øre.

Fra forrige prisjustering settes prisene ned med 1 øre: De nye prisene er: Til Sverige 61 øre pr minutt, til Storbritannia 71 øre pr minutt, til USA 90 øre pr minutt og til Telenor Mobil kr 1,42 pr minutt.

Med Telenors rabattordninger »Familie og venner» blir laveste pris for en samtale til Sverige blir da 49 øre pr minutt, til Storbritannia 57 øre pr minutt, til USA 72 øre pr minutt og kroner 1,14 til Telenor Mobil.

Annonse
Startprisen på 49 øre kommer i tillegg, med rabatt er startprisen kun 39 øre, opplyser Telenor.

Men Tele2 har lovet å være billigst – når kommer deres prissvar?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse