Annonse


Wap-stunt i fallskjermhopp

– Dette er den ultimate demonstrasjonen av mobilt Internett, sier Trond Nordby i WapTheWeb.

Wap-entusiast Nordby og resten av gjengen i WapTheWeb står bak en rekke waptjenester, noen av dem nyttige, og noen bare morsomme. En av de mer seriøse tjenestene er WapHome, hvor brukerene selv kan lage sine egne hjemmesider og skape små wap-samfunn.

I løpet av høsten skal det trekkes ut en eller flere vinnere blant WapHomes brukere, som blir tatt med opp i en luftballong og utstyrt med fallskjerm og mobiltelefon. Under det påfølgende tandem-hoppet, skal visse oppgaver utføres på waptelefonen mens man er i fritt fall.

Oppblåst?

– Fallskjermhopp fra ballong er det nærmeste du kommer basejumping, fordi du hopper fra noe som er helt i ro, sier Nordby, som selv er ivrig medlem i delarrangør Trondheim Ballongklubb.WapHome ballong

Annonse
Det er enda ikke bestemt nøyaktig hvor i landet hoppet skal gjennomføres, og det er også mulig at det blir kjørt flere runder med luftwapping.

– Dette er for å skape blest omkring wap og WapHome, men først og fremst så gjør vi jo dette fordi vi synes det er artig, sier en storfornøyd Nordby.

Vordende luftwappere kan besøke www.waptheweb.no.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse