Annonse


Ericsson skroter supertelefonen?

Med ett har T36 forsvunnet fra alle hjemmesidene til Ericsson rundt om i verden, og svenske medier skriver i dag at utviklingen av telefonen er stoppet.

Den snertne T36 inneholder både wap, bluetooth, hscsd, og tre bånd, og blant forbrukerne har interessen for telefonen vært stor.

Førstkommende fredag legger Ericsson frem sin delårsrapport, og det forventes at selskapet presenterer en rekke strukturendringer i den amerikanske virksomheten. Det foreventes at GPRS- og Bluetooth-telefonen T36 ikke skal ut på markedet i det hele tatt, ifølge Dagens IT.

Annonse
Mobil-tap for Ericsson?

Spekulasjonene går nå på om Ericsson nimåneders resultat er dårligere enn forventet. Det er først og fremst kostnadene på mobilsiden, som går med store tap.

Det skriver Lehman Brothers i en analyse datert onsdag 18. oktober, en analyse som henviser til kilder innad i selskapet.

Omstillingene forventes å omfatte innstilling av fabrikken i Lynchburg i Virginia, og vil omfatte alt fra mobiltelefoner til infrastruktur.

Man antar også at flere sjefstjenester innen utvikling av mobiltelefoner i Sverige vil forsvinne.

Kommunikasjonsdirektør i Ericsson Norge, Bente Lier, kunne verken bekrefte eller avkrefte om T36 faktisk er tatt ut av produksjon. Hun henvendte oss til konsernledelsen i Sverige, som var utilgjengelig for kommentarer.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse