Annonse


Spaceworld åpner nettbutikk

Spaceworld er fra i kveld 18. oktober representert på Internett med sitt nye nettsted – MySpaceworld.com. De satser på å tilby varesalg, tjenester og informasjon til eksisterende og nye Spaceworld kunder.

Forsiktig start

I en pressemelding understreker Spaceworld at nettstedet fortrinnsvis skal være en markedsføringskanal.

Ambisjonsnivået er foreløpig begrenset til det norske markedet, opplyser de. Men en skandinavisk satsning er målsettingen innen få år.

Strategien er at MySpaceworld.com ikke skal lanseres utenfor Norge uten at man også er representerte med fysiske butikker.

– Nøkterne

– Vi er veldig nøkterne til hva vi kan forvente av omsetning fra varesalg, og har derfor holdt et lavt kostnadsnivå i forhold til utviklingen av nettstedet. Lønnsomhet er hovedfokus. Vi ønsker å skape et nettsted hvor kunden blir underholdt, får informasjon og muligheten til å handle varer, sier daglig leder Martin Stave i MySpaceworld.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse