Annonse


Gi PDAen din ny tapet

Det ikke så ofte du ser skrivebordet på en Psion, ettersom det blir borte med det samme du starter en applikasjon. Men likevel, skulle du få lyst til å bytte ut den kjedelige grå EPOC-logoen med en annen bakgrunn er det bare å sette i gang.

Nå er det ikke noen stor kunst å gjøre denne jobben selv. Maskinen har en innbygget funksjon for konvertering av billedfiler til slike bakgrunner. Men bruker du WallpaperMan kan denne gjøre jobben automatisk.

Du kan sette opp maskinen slik at den bytter bakgrunnsbildet daglig, ukentlig eller en gang i måneden. Dessuten kan du sette opp en snarvei, eller ”hot key”, som gjør at bakgrunnen byttes når du dytter på riktig tast.

Annonse
Spar på hukommelsen

Den eneste bakdelen er at minnet på bærbart utstyr fortsatt er dyrt, og at det derfor er begrenset hvor mye plass du har på maskinen. WallpaperMan har derfor en funksjon der programmet selv genererer nye bakgrunner. Dermed slipper du å laste ned bakgrunner fra Internet.

De genererte bakgrunnene ligner ikke på noe, så om du vil ha bildet av yndlingsbilen eller kjæresten som bakgrunn må du nok fikle det til selv.

Verdien av applikasjonen kan sikkert diskuteres, men i et land der mange er villige til å betale 8 kroner for å få noe som ligner et bilde på mobiltelefonen…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse