Annonse


Feil på Nokia 6210?

Til å begynne med tenkte vi ikke så mye over det. Det hender jo at den som forsøker å ringe deg legger på i det du skal til å svare. Kanskje var det et dataanrop? Men etter at dette begynte å skje stadig oftere kom tvilen snikende. Kan det være telefonen det er noe galt med?

Wapland.no tok kontaktet to andre mobilbrukere som begge har anskaffet Nokia 6210. Det viste seg at begge hadde opplevde de samme problemene.

Hvor ligger feilen?

Informasjonssjef for Nokia i Skandinavia, Thomas Jönsson, sier til Wapland.no at han ikke kjenner til dette problemet. Heller ikke Thomas Chatzopopoulos som er Nokias produktsjef i Skandinavia, har hørt om problemene. Chatzopopoulos sier han gjerne vil ha tilbakemelding dersom flere brukere har opplevd det samme.

De tre telefonene vi har hatt disse problemene med har alle vært knyttet til Telenors nett. Chatzopopoulos sier det ikke kan utelukkes at feilen ligger i grensesnittet mellom telefonen og nettverket, og at dette er årsaken til at problemet ikke er funnet andre sterder.

Annonse
–Men om det er en feil på telefonen skal vi selvsagt rette det opp. Slike feil skal det ikke være, sier Chatzopopoulos.

Hvordan virker din Nokia 6210? Send en mail til [email protected] og la oss høre!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse