Annonse


Norske WAP-spill ut i verden

Digital Avenue har inngått en toårig avtale som tillater det globale teleselskapet Aspiro å selge i alt 7 av Digital Avenues WAP-spill. Det betyr at Kingpin Bowling, Quiz Game, Star Striker, Puzzlemania, WordWizard, Blac Jack og adventurespillet Outpost Island kan dukke opp på wap-portaler over hele verden.

”Aspiro er en interessant samarbeidspartner for oss. Avtalen befester Digital Avenues posisjon, og gir oss en ditribusjonskanal ut i verden for våre interaktive produkter”, sier direktør i Digital Avenue, Colin Bower.

”Vi vet allerede mye om hvordan publikum opptrer når de benytter seg av trådløse applikasjoner. Denne kunnskapen bruker vi ved utviklingen av nytt innhold, og vi kan raskt være i stand til å produsere det vi mener er de beste trådløse spill du kan få”, sier Bower

Digital Avenue har hovedkontor i London, og eier blant annet IT Media, som publiserer Wapland.no, Wapland.com, ITavisen.no, REPLY, og Telecom (tidligere Telecom Revy).

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse