Annonse


Gi mobilen din en klem!

– Live to-veis berøring er det manglende mellomledd i den trådløse kommunikasjonskjeden. Kommunikasjonsmidlene som er tilgjengelige i dag tillater ikke faktisk fysisk person-til-person berøring. For å forbedre opplevelsen i langdistanse-kommunikasjon, må dette legges til, sier Craig Linden, grunnlegger av RealTimeTouch (RTT).

Og Linden har en drøss med planer for teknologien til RTT. Til å begynne med er det snakk om å legge inn vibrerinngsfunksjoner i mobiltelefoner og andre håndholdte terminaler, slik at du kan sende en liten “brrrrr” til den du snakker med.

Jeg blir helt rørt…

Men dette er bare en liten smakebit på hva Linden har tenkt seg, med “en teknologi som gjør det mulig for bestemødre i Sverige å gi en klem til sine barnebarn i Amerika, mens de sitter i videkonferanse på web, eller mobiltelefoner som overfører personlige berøringer i perfekt koordinasjon med våre følelsesladete verbale beskjeder”. RealTimeTouch mobil

Annonse
Telefonene skal kunne gjøre det mulig å utveksle håndtrykk med hverandre, og man skal kunne gi klemmer til venner på den andre siden av kloden med fjernstyrte teddybørner. Doktoren skal sjekke pulsen din over telefonen, spill skal gi deg skikkelig fysisk feedback, fjernstyrte roboter skal delta i militære operasjoner, og Paven skal utføre mobil håndspåleggelse…

Besøk www.realtimetouch.com for flere skremmende visjoner om vår cyber-fremtid…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse