Annonse


Framfab til Bergen

– Vestlandet er et interessant marked for oss. Ved siden av å ivareta interesser for våre lokale kunder, skal vi fra kontoret i Bergen styrke Framfabs kompetanse innen marin virksomhet, sier adm. direktør Per Olav Andersen.

14. februar kom Framfab på det norske markedet. I dag har firmaet 65 ansatte fordelt på kontor i Halden, Oslo, Stavanger og Bergen, heter det i en melding fra selskapet. Andersen mener det viser at bedriften er blitt veldig godt mottatt både i næringslivet og arbeidsmarkedet.

Framfab er Europas største internettkonsulentselskap. Bedriften bygges opp gjennom kontor som ivaretar kundenes lokale interesser. I likhet med kontoret i Stavanger, som ble åpnet for tre uker siden, skal kontoret i Bergen vokse organisk.

– Å sikre oss de dyktigste medarbeiderne innen kompetanseområdene prosjektledelse, strategi, teknologi og kommunikasjon og design, er viktig for oss, sier Per Olav Andersen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse