Annonse


BBC vurderer nettlisens

Britiske lisensmyndigheter hevder at enhver som ser BBCs sendinger må betale lisens, og siden www.bbc.co.uk ofte legger videoklipp ved sine nyhetssaker, betyr det at nettbrukerne også må avkreves lisens.

BBC drøfter problemet, men har prioriterer ikke jobben, sier Drew Kaza, leder for BBC Internet & Interactive, til London-avisen The Guardian.

– Vi jobber med det, men makter ikke gjøre så mye i første runde. Dette kan være en pen forretningside for BBC på lang sikt, sier Kaza.

Ifølge en talsmann for de britiske lisensmyndighetene vil enhver PC som kan motta direktesendt TV bli klassifisert som en TV-mottaker, og dermed være lisenspliktig. Situasjonen ventes å bli langt mer tilspisset etter hvert som bredbåndstilknytning til nettet blir mer vanlig, melder Press Association.

(Origo)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse