mp3.vignnyrød

Annonse


MP3 – ingen nerdeting

mp3.vignnyrød– Jeg tror MP3 har blitt et allemannseie hovedsakelig fordi antall brukere av Internett stadig øker, men også CD-brenneren har nok hatt sin betydning, sier 18-årige Sondre Evensen til ITavisen.no.

Tidlig i MP3ens historie var formatet forbeholdt dem med stor datainteresse. CD-brennere var en sjeldenhet og det hele ble i større grad hemmeligholdt.

Liten straff

– I den første tiden jeg lastet ned MP3 og produserte mine egne CD-er, var det en sak mellom meg om kameratene mine. Nå har vi sett at det i liten grad gjøres noe for å bekjempe kriminaliteten. Jeg kan tenke meg at det har gjort MP3 mer akseptert og utbredt de siste månedene, sier 20-årige »Kaman» til ITavisen.no.

Det ser ut til at MP3 nå har spredd seg til de fleste deler av den yngre generasjonen. Brennere finnes i svært mange hjem og bortimot alle har tilgang til Internett enten hjemme, på skolen eller på jobb.

Annonse
– Jeg tror også at MP3 i begynnelsen var mest utbredt blant gutter. Nå ser det ut til at jentene er på full fart etter, hevder Sondre Evensen.

MP3 er i dag tilgjengelig hos tusenvis av nettsteder og via diverse programmer. I tillegg får formatet stadig større oppmerksomhet i media.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse