Annonse


Fjærlett MP3 til luksuspris

På vårparten i år lanserte elektronikkgiganten Philips sin MP3-spiller Rush i USA og Asia. Nå er turen kommet til Europa, med en ny og kraftigere modell.

– Vi planlegger å lansere Rush SA125 med 64 MB minne og USB-tilkobling i oktober, forteller produktsjef Ingar Holtmon hos Philips Norge til ITavisen.

Knøttliten og sexy

Rush får lett plass i skjortelommen. Den sexy spilleren måler bare 7 x 7 cm, er 1,7 cm tykk, og veier 50 gram.

Displayet er stort og tydelig, og gir utfyllende informasjon. Data om de innspilte låtene hentes ned fra databasen CDDB2. Skjermen mangler dessverre bakgrunnsbelysning.

Annonse
Merk favorittlåteneRush har en unik bokmerke-funksjon: Trykk bare på bokmerke-knappen når du ønsker å merke dine ti favorittlåter.

En digital equalizer sørger for optimal gjengivelse i jazz-, klassisk-, rock-, og normal-modus.
Spilleren er svært enkel å betjene.

USB – en klar fordel

Rush SA125 kobles til PC-en med parallell- eller USB-kontakt. Den siste gir fem ganger raskere overføring. Et 64 MB SmartMedia minnekort lagrer låtene.Hodetelefoner og strømadapter følger med.

To ladbare standardbatterier gir 12 timers spilletid.

RealJukebox ripper CD-er

Rush-spilleren bruker programvaren RealJukebox og lydformatet MP3 med SDMI (secure digital music initiative). Derved kan den også brukes til kopieringsbeskyttet musikk. Spilleren kan, så vidt vi vet, dessverre ikke oppgraderes for andre lydformater.
Nettsiden www.rush.philips.com gir ytterligere opplysninger.

4.000 kr i Norge

Rush er den første MP3-spilleren fra elektronikkgiganten Philips. Det er et godt produkt, men bortsett fra designet er det lite som skiller den fra konkurrentene.

Listeprisen for Rush SA125 er 4000 kr. Med såpass høy pris, er markedet begrenset. Andre MP3-spillere med 64 MB minne er tilgjengelig for 3000 kr.
Andre alternativer er Sony Minidisk til 1600-2400 kr, eller nye Philips eXpanium 101, en portabel spiller for vanlig CD og MP3-filer på CD-RW til 3000 kr.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse