Annonse


Bruk finger’n…som telefon!

Det høres jo utrolig ut, men i følge TheStandard, så er 36 år gamle Masaaki Fukumoto i NTT DoCoMo i full gang med å lage en mobiltelefon hvor du rett og slett må stikke fingeren i øret for å høre noe.

Selve telefonenheten festes rundt armleddet, og inneholder en liten mikrofon for å snakke i. Telefonen gjør om stemmen til den du snakker med til vibrasjoner, som går gjennom hånden, via fingeren, og inn i øret.

Knips frem en samtale

Og ikke nok med det – for å ta imot innkommende samtaler, så slår du bare tommelfingere og pekefingeren sammen i en enkel håndvenning. Fukumoto skal også gjøre det mulig å styre telefonens funksjoner ved å utføre en rekke forskjellige rytmiske fingerbevegelser, eller bruke mer tradisjonell stemmestyring.

Hvor stikker man fingeren når man vil avvise samtalen, mon’ tro?

Annonse
Fukumoto sier at NTT DoCoMo allerede har gitt ham flere millioner kroner i utviklingsmidler, ifølge TheStandard.

Går alt etter planen, vil “Whisper” være klar for lansering innen 2005.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse