Annonse


Ingen interesse for MagCom

Bobestyrer Wilhelm Klose, som selger aksjene på vegne av Per Edvin Andresens konkursbo, sier han er overrasket over at ingen har vist interesse for aksjene. ”Det har vært stille som i graven”, sier Klose, og forklarer dette med at det tross alt er snakk om aksjer for et betydelig beløp.

Bostyret forsøker å selge aksjene for mellom 350 og 400 kroner stykket. Samlet betyr det at aksjeposten har en verdi på mellom 2,8 og 3,2 millioner kroner.

Direktør i MagCom, Sten Oster vil ikke kommentere aksjesalget, men bekrefter at det er nærmere en million aksjer i MagCom. Det betyr at aksjeposten som nå er lagt ut for salg utgjør under en prosent av alle aksjene, og at bobestyrer i Andresens konkursbo mener selskapet har en total verdi på mellom 350 og 400 millioner kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse