Annonse


Mamut samarbeider med Nameplanet

Nameplanet har som forretningside å tilby personlige domenenavn, og tilbyr nå også personlige webadresser som www.ola.nordmann.com. Adressene er gratis.

Brukere har hatt muligheten til nettadresser som [email protected] Nå får de også muligheten for webadresser som: www.jens.nilsen.com

– Nameplanet.coms visjon er å gi folk flest en personlig tjeneste på nettet.
Samarbeidet med Mamut gir våre 700.000 brukere en ypperlig mulighet til ålegge ut sine egne hjemmesider på en enkel måte med bra resultat, sierLars-Odin Mellemseter, CEO i Nameplanet.com.

– Samarbeidet med Nameplanet.com gir oss muligheten til å gi våre kunder etkomplett, gratis tilbud med nettsted, webadresse og personlig e-mailadresse.
Vi regner med at mange av Nameplanet.coms 700.000 brukere vil lage nettstedmed Mamut, samtidig som mange av våre eksisterende brukere vil benytte segav tilbudet om en personlig webadresse, sier Eilert Hanoa, administrerendedirektør i Mamut ASA.

Nameplanets tjeneste er tilgjengelig på syv forskjellige språk.Selskapet har kontorer i Oslo og London, og det er 34 ansatte i selskapet.Venture Partners, Four Season Venture og The Carlyle Group, (Europas største Internett Venture fond), er investorene i selskapet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse