Annonse


Gøyal PDA med innebygd kamera

VTech har fristet med PDA-produkter den siste tiden, og lar tydeligvis ingen målgrupper slippe unna i sin jakt på markedsandeler – nå skal barndommen innvaderes.

Phusion er et avansert lite leketøy, og er på flere punkter mer avansert enn de “voksne” modellene – den har til og med sitt eget innebygde digitalkamera som visstnok tar bilder i opptil 256 gråtoner – selv om skjermen på PDA-en bare kan vise 4 av dem.

Funksjonene

I stedet for det vanlige graffiti – feltet vi er vant til på Palm, har Phusion plassert et trykkfølsomt tastatur, samt plassert en rekke knapper rundt om kring på enheten, med snarveier til diverse funksjoner. Minnekapasiteten er forøvrig på 2 MB RAM, samt 1 MB flash-minne.VTech Phusion

Annonse
Vanlige planlegger-funksjoner er tilstede, men naturligvis finnes det mer ungdomsrettede applikasjoner som huskeliste for fødselsdager, et lite program for å holde styr på lommepenger og utgifter, og en mengde mer eller mindre lærerike spill.

Samtidig byr Phusion på skriving og lesing av e-post, synkronisering mot PC, og et fem tusen ord stort oversetterprogram som forstår seg på spansk, engelsk og fransk. Foreløpig selges Phusion gjennom leketøysforhandlere i USA (også over nett – hvis du er i beit for en julegave til din lille toåring i år), og prisen ser ut til å ligge på ca. $120. Phusion schematics

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse