Annonse


Gates ga seg for IT-divaer

En amerikansk kvinnegruppe ved navn Digital Divas, har en rekke medlemmer som arbeider innen Internett og IT.

Gruppen har eksistert siden 1997 og har siden april i år, bedt Microsoft, om å slutte å benytte domenenavnet Digitaldiva.com. Dette er et navn Microsoft benytter for å gi tekniske tips, på sin hjemmeside Microsoft Network.

-Lei av negativ publisitet

Nå har Microsoft bestemt seg for å gi opp navnekonflikten. Dette kom som en overraskelse på mange, inkludert de ansvarlige bak Digital Divas. IT-divaene hadde aldri trodd at Microsoft ville bry seg med å ta hensyn til en liten gruppe som dem.

Nettmagasinet Cnet.com har pratet med kvinnegruppens advokat, som forklarer seieren med at Microsoft har nok med sine juridiske problemer på annet hold, og at de er en smule trett av den negative publisiteten.

Microsofts sider bytter nå navn til Microsoft Digital Lifestyle Advisor.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse